DVD DUPLICATIE

Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD duplicatie te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij de CD Perserij België terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina.

CD & DVD Duplicatie

Naast de productie van de DVD besteedt de CD Fabriek veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

U kunt gebruik maken van de mastering service van de DVD Perserij om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen.  Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.

Prijslijst DVD duplicatie op aanvraag via inf@cdfabriek.nl

Ook verkrijgbaar: Blanco DVD-R met opdruk
Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-r toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direct wijzigingen op uw DVD-r's door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!

Voor CD Duplicatie, klik hier